+40 743145588
find
2011 - 2021 Copyright | All Rights Reserved CONFIDENT

[ RO: Cum se scrie o poveste de Crăciun? Sau un Crăciun de poveste? ]

#ConfidentInsight, RO 22.12.2020

Ebenezer Scrooge, personajul creat de Charles Dickens, disprețuia Crăciunul, dar noi, Confidenții, îl iubim tare mult. Și am fost cuminți anul acesta, așa că Moșul a venit la noi, cu sanie, reni și multe cadouri tech. Și ce-am găsit sub brad? Cele mai cool produse Xiaomi, brand pentru care gestionăm comunicarea de la începutul acestui an.

Și am preluat din mers vorba lui Dan Cadar: “Da’ Xiaomi când mai testezi?! Uite acuș”. Și ne-am distrat de minune la o ședință foto, cu Mara în rolul Moșului-zen și Anca și Silviu, pe post de spiriduși buni la toate, înconjurați de telefoane inteligente și produse din gama ecosystem pe care le-am trimis de zor la review-uri. 

După cum vă spuneam, povestea a început încă din primele luni din 2020, când nu știam exact ce-i aia pandemie, COVID-19 sau work-from-home. Ne-am adaptat din mers la toate, iar Xiaomi ne-a ținut “în priză” tot anul (că doar asta înseamnă #PowerYourCreativity). Șapte lansări locale, sute de ore petrecute în ședințe de brainstorming, activări online și offline, activități cu jurnaliști și KOLs și multe uși deschise în România pentru un brand îndrăgit de milioane de utilizatori din întreaga lume. 

Era și-o memă pe net, legată de cum a trecut anul ăsta: IANUARIE, FEBRUARIE, CARANTINĂ, DECEMBRIE. La noi, a fost mai degrabă: ianuarie, februarie și XIAOMI. Da, a fost un an altfel, dar Crăciunul nu trebuie să fie diferit. Trebuie să ne bucurăm de ceea ce avem, de ceea ce suntem și, bineînțeles, de cadouri! Iar dacă fac parte din ecosystemul Xiaomi, cu atât mai bine.

Pe final, vă spunem și ce-am învățat noi, Confidenții, de la  Xiaomi?  

  • Să credem cu tărie în noi! “Inovație pentru toată lumea” este principiul de bază al Xiaomi, pe care compania l-a respectat în cei 10 ani de activitate. Noi l-am transmis în România. Am învățat că atunci când crezi cu tărie în ceea ce faci, când îți respecți principiile și clienții, nimic nu te poate opri.   
  • Să ne propunem să fim mai buni în fiecare zi! În acest moment, Xiaomi este al treilea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și are cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) pentru utilizatorii săi, cu 289.5 milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri. Sunt performanțe uluitoare pentru o companie înființată în urmă cu doar 10 ani. Asta înseamnă să perseverezi în ceea ce faci și să îți dorești să dai în fiecare zi ce ai mai bun. 
  • Să fim curajoși! Confident Team se aseamănă într-o oarecare măsură cu echipa care a pus bazele Xiaomi. Suntem buni prieteni, știm să ne completăm unul pe celălalt, suntem asumați, avem mult curaj și o dorință nemăsurată de afirmare. 

Povestea noastră de Crăciun cu Xiaomi se încheie aici, dar nu se termină. Așteptăm cu nerăbdare provocările și dispozitivele inteligente din 2021! 

Echipa Confident,

Mara, Anca, Silviu

Other news

RO: Nicio săptămână fără birourile SPACES

#ConfidentInsight, RO 05.11.2019

  Așadar, de ceva vreme am lansat un proiect în care folosim seviciile și produsele clienților noștri în mod regulat. … Read more

Interviu PR Romania: Lipsa de etică în PR este pe ‘persoană fizică’

News, RO 08.06.2020

Oamenii de PR trebuie să tempereze apetitul organizațiilor pentru a apărea cu orice preț în presă. Dacă nu au o … Read more

Confident to launch Beyond PR video community

Case Studies 20.03.2014

Romanian integrated communications boutique Confident Communications and Romanian photographer Dragos Constantin launched the project Beyond PR, the first community of professional … Read more