+40 743145588
find
2011 - 2023 Copyright | All Rights Reserved CONFIDENT

[ Confident Communications agenția de PR pentru Xiaomi în România ]

News, RO 22.09.2020

Articol preluat din IQads 🙂 🙂

Confident Communications agenția de PR Pentru Xiaomi în România

Agenția de comunicare Confident Communications gestionează în România comunicarea pentru Xiaomi, lider global în tehnologie.


“Pentru Xiaomi, Confident Communications asigură de la începutul acestui an comunicarea corporate și de brand atât pentru zona de smartphones cât și pentru produsele de lifestyle. Echipa noastră gestionează relația cu mass media; KOL & influencers; căutăm mereu comunități vibrante care împărtășesc valorile acestui brand alături de care putem contura programe de comunicare relevante, și desigur oferim serviciile conexe care ajută la implementarea ideilor de comunicare”, declară Mara Gojgar (fondator Confident Communications).

Online-ul a jucat un rol major în contextul ultimelor luni, evident, susținut de activități pilon din offline.

Un astfel de exemplu de mix offline – online a fost lansarea Seriei Redmi Note 9 în România, pregătită în offline și urmărită în online.

Am început cu o lansare la patru ace, dar, pentru că Redmi Note 9 Pro vine cu promisiunea unei experiențe de flagship într-un telefon midrange – în ceea ce privește camera, procesorul și bateria, l-am supus la teste extreme – Dragoș Boeru de la TNT Brothers a sărit cu telefonul de la 4000 de metri înălțime, Cristiana Oprea, rally driver, l-a testat în timpul pregătirilor pentru Raliul Argeșului, iar Bianca Adam (Tequila) l-a luat la o sesiune de skateboarding.

După testarea extremă, cei 3 au fost invitați într-un live la Go4It, cu îndrăgitul jurnalist de tech Cătălin Nițu la o discuție cu cărțile pe față despre tehnologie și pasiuni.  

Xiaomi este în România din 2019 și deja compania a înregistrat creșteri în piața locală. Fondată în urmă cu doar 10 ani, crezul Xiaomi este acela că oamenii din întreaga lume trebuie să își permită tehnologia avansată cu un design de top, sloganul Xiaomi – Inovație pentru toată lumea.

XIAOMI este una dintre cele mai tinere companii de tehnologie cu ascensiune rapidă la nivel global, al patrulea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și a creat cea mai amplă platformă IoT pentru utilizatorii săi, cu peste 271 de milioane de dispozitive inteligente conectate, în afară de telefoane și laptopuri.  

De asemenea, Xiaomi are un portofoliu consistent de produse din gama ecosystem, cum sunt scuterele electrice, brățările inteligente, aspiratoarele robot, purificatoarele de aer, sau căștile wireless inteligente care se pot interconecta cu telefoanele mobile, toate fiind produse foarte apreciate de utilizatori.

ECHIPA

Din partea Confident Communications & Venus Five
Mara Gojgar, Project Manager
Dragoș Constantin, Production Manager
Silviu Vișan, PR Manager
Anca Călugăru, PR Executive

Din partea Xiaomi România
Gina Gavriliu, Marketing Manager, Xiaomi România

Other news

Royal Warrant Holders Association of Romania, Award of Excellence for Confident Communications & Venus Five

News 18.05.2018

Confident Communications, Romanian B2B PR boutique and Venus Five, the agency’s photo studio, won the Award of Excellence “for good … Read more

Interview Forbes Romania: “Tango is like entrepreneurship – a lot of discipline and exercise”

EN, News 16.04.2021

Mara Gojgar, the founder of Confident Communications, was invited this week at Forbes Marcomm, live show done by the business magazine … Read more

What can we all learn from a more mature influencers communication market

#ConfidentInsight, EN, News 31.07.2020

Although Vuelio’s influencers survey is targeting UK market, some information is suitable for all markets. Confident PR underlines key information … Read more