+40 743145588
find
2011 - 2020 Copyright | All Rights Reserved CONFIDENT

[ RO: Nicio săptămână fără birourile SPACES ]

#ConfidentInsight, RO 05.11.2019

 

Așadar, de ceva vreme am lansat un proiect în care folosim seviciile și produsele clienților noștri în mod regulat. Evident, suntem cei mai enervanți clienți ai clienților noștri, le vrem pe toate aici și acum, dar, mai ales, ieri. Norocul nostru că le suntem dragi, așa că suntem niște alintate/ți.

În fiecare săptămână, cel puțin o dată, dăm biroul Confident pe birourile Spaces. Săptămâna aceasta am fost la Spaces Unirii View.

Prima zi de Spaces am petrecut-o la etajul I, atât în business club, cât și în biroul nostru privat, și în bibliotecă. Recunoaștem totuși atracția irezistibilă pentru zona de cafeteria și spațiile cu jocuri, însă ne ținem ferm pe poziții că scopul vizitei a fost unul lucrativ.

Iată primele 10 impresii de la etajul I al Spaces Unirii View.

  1. Nu depinzi de un singur office sau loc în care să lucrezi. Indiferent de spațiul închiriat, accesul în librărie sau în business club este permis. Dacă inspirația te-a părăsit, ai cum să schimbi locul, iar Zeul creativității se pogoară peste tine.
  2. Noi sunăm muuult și foooarte des. Cabinele de calling sau phone booth cum le numește echipa au fost o adevarată revelație. Nici nu aude toată lumea ce vorbești, nici nu deranjezi echipa, nici nu mai trebuie să vorbești pe un ton semi șoptit de parcă ai dezvălui secrete de Stat.
  3. Te poți concentra. Nu știu cum au reușit, însă, deși sunt antreprenori peste tot, care vorbesc la telefon, au întâlniri, tastează, este o altfel de liniște în ditamai spațiul. Da, te poți concentra chiar dacă nu ai un birou privat.
  4. Temperatura perfectă. La noi, în biroul Confident, ori e o idee cam frig, ori o idee cam cald, ori cam ‚nuștiucum’ și parcă am vrea o idee mai ‚…’. La Spaces, partea cea mai friguroasă a echipei, s-a bucurat într-o zi extrem răcoroasă, de temperatura ideală. Era perfect de cald.
  5. Ai unde să te miști. Nu te simți claustrat. E un spațiu mare și foarte variat.
  6. Gașca de community people, namely, Adriana, Andreea, Florin sau Mady, care te fac să te simți între prieteni. Dragi mai sunt omuleții aceștia. În plus, la desk e mereu cineva care te poate ajuta cu orice.
  7. Multă lumina naturală. Foarte fain că atât în birourile private cât și în zonele open este multă lumină naturală care trece prin geamuri imense.
  8. E foarte aproape de metroul de la Unirii. Cam 5 minute de mers pe tocuri de 8 cm. În flat shoes chiar mai puțin. Partea mai sensibilă…este prea aproape de Unirea Shopping Center (asta dacă este birou de fete).
  9. Parcare proprie și 2 benzinării. Dacă vii cu mașina, ai parcare + 2 benzinării MOL/OMV fix lângă clădirea Spaces. Pentru cei care consideră că e o corvoadă să spele și să facă plinul la mașină, această proximitate este cu adevărat benefică.

Mai multe poze pe Facebook, și pe contul de Insta Confident.

CADOU: Dacă vrei să simți comunitatea Spaces, avem un cadou. Solicită O SĂPTĂMÂNĂ GRATUITĂ la una dintre locațiile Spaces, fie la Spaces Unirii View (lângă magazinul Unirea), fie la Spaces Campus 6 (lângă Afi Cotroceni). Click aici pentru procedură.

Other news

The PR industry is still struggling to make itself understood and respected

News 15.04.2013

LivePR: Many young people dream of becoming PR specialists. That is why each summer, universities with such profiles have the … Read more

Cateva ganduri de la Generatia X la Generatia Y la absolvirea promotiei SNSPA – FCRP 2017

News 26.06.2017

La ceremonia de absolvire a studentilor de la FCRP – SNSPA, dupa 10 ani de cand am plecat de pe … Read more

IQ Ads: Noi ne-am lansat în perioada crizei, în 2011, așa că nu am avut nici momente de boom, nici de stagnare

News 08.12.2016

Ideea i-a venit în Spania, unde studia comunicare și marketing. Primul client a venit cu intamplarea unei limonade, intre doua … Read more