+40 743145588
find
2011 - 2021 Copyright | All Rights Reserved CONFIDENT

[ RO: Nicio săptămână fără birourile SPACES ]

#ConfidentInsight, RO 05.11.2019

 

Așadar, de ceva vreme am lansat un proiect în care folosim seviciile și produsele clienților noștri în mod regulat. Evident, suntem cei mai enervanți clienți ai clienților noștri, le vrem pe toate aici și acum, dar, mai ales, ieri. Norocul nostru că le suntem dragi, așa că suntem niște alintate/ți.

În fiecare săptămână, cel puțin o dată, dăm biroul Confident pe birourile Spaces. Săptămâna aceasta am fost la Spaces Unirii View.

Prima zi de Spaces am petrecut-o la etajul I, atât în business club, cât și în biroul nostru privat, și în bibliotecă. Recunoaștem totuși atracția irezistibilă pentru zona de cafeteria și spațiile cu jocuri, însă ne ținem ferm pe poziții că scopul vizitei a fost unul lucrativ.

Iată primele 10 impresii de la etajul I al Spaces Unirii View.

  1. Nu depinzi de un singur office sau loc în care să lucrezi. Indiferent de spațiul închiriat, accesul în librărie sau în business club este permis. Dacă inspirația te-a părăsit, ai cum să schimbi locul, iar Zeul creativității se pogoară peste tine.
  2. Noi sunăm muuult și foooarte des. Cabinele de calling sau phone booth cum le numește echipa au fost o adevarată revelație. Nici nu aude toată lumea ce vorbești, nici nu deranjezi echipa, nici nu mai trebuie să vorbești pe un ton semi șoptit de parcă ai dezvălui secrete de Stat.
  3. Te poți concentra. Nu știu cum au reușit, însă, deși sunt antreprenori peste tot, care vorbesc la telefon, au întâlniri, tastează, este o altfel de liniște în ditamai spațiul. Da, te poți concentra chiar dacă nu ai un birou privat.
  4. Temperatura perfectă. La noi, în biroul Confident, ori e o idee cam frig, ori o idee cam cald, ori cam ‚nuștiucum’ și parcă am vrea o idee mai ‚…’. La Spaces, partea cea mai friguroasă a echipei, s-a bucurat într-o zi extrem răcoroasă, de temperatura ideală. Era perfect de cald.
  5. Ai unde să te miști. Nu te simți claustrat. E un spațiu mare și foarte variat.
  6. Gașca de community people, namely, Adriana, Andreea, Florin sau Mady, care te fac să te simți între prieteni. Dragi mai sunt omuleții aceștia. În plus, la desk e mereu cineva care te poate ajuta cu orice.
  7. Multă lumina naturală. Foarte fain că atât în birourile private cât și în zonele open este multă lumină naturală care trece prin geamuri imense.
  8. E foarte aproape de metroul de la Unirii. Cam 5 minute de mers pe tocuri de 8 cm. În flat shoes chiar mai puțin. Partea mai sensibilă…este prea aproape de Unirea Shopping Center (asta dacă este birou de fete).
  9. Parcare proprie și 2 benzinării. Dacă vii cu mașina, ai parcare + 2 benzinării MOL/OMV fix lângă clădirea Spaces. Pentru cei care consideră că e o corvoadă să spele și să facă plinul la mașină, această proximitate este cu adevărat benefică.

Mai multe poze pe Facebook, și pe contul de Insta Confident.

CADOU: Dacă vrei să simți comunitatea Spaces, avem un cadou. Solicită O SĂPTĂMÂNĂ GRATUITĂ la una dintre locațiile Spaces, fie la Spaces Unirii View (lângă magazinul Unirea), fie la Spaces Campus 6 (lângă Afi Cotroceni). Click aici pentru procedură.

Other news

Confident to communicate for Intermedicas Second Opinion

Case Studies 02.04.2015

  Confident Communications, a Romanian agency specialized in B2B communication, is handling the communication duties for Intermedicas, the first Romanian … Read more

Confident Communications & Venus Five Photo Studio created “Drive Your Ambition – Entrepreneurs Who Create Legacy” campaign for the Mitsubishi Eclipse Cross launch

Case Studies, News 04.06.2018

WHY THE DRIVE YOUR AMBITION – ENTREPRENEURS WHO CREATE LEGACY CAMPAIGN? The communication campaign was created to launch the Mitsubishi … Read more

Confident Communications handles Signal Iduna account in Romania

Case Studies 12.02.2013

Confident Communication becomes the communication partner for German life, health and accident insurer  Signal Iduna‘s Romanian branch, starting February 2013. … Read more